Uređaj za tjeranje Miševa i Žohara R-106

170.00 kn

Uređaj za tjeranje miševa i žohara. Štiti Vaš dom emisijom ultrazvučnih valova, koji su nepodnošljivi miševima i  žoharima, te ih tjera iz zaštićenog prostora. Sa ANTIMICE│COCKROACHES HOME imat ćete zaštitu i udobnost u vašoj kući 24 sata dnevno, 365 dana u godini. On radi bez kemijskih proizvoda i nije ga potrebno nadopunjavati.

Nema na zalihi

SKU: R-106 Kategorije: , ,

Opis

Opis proizvoda

Uređaj za tjeranje miševa i žohara. Štiti Vaš dom emisijom ultrazvučnih valova, koji su nepodnošljivi miševima i  žoharima, te ih tjera iz zaštićenog prostora.

Sa ANTIMICECOCKROACHES HOME imat ćete zaštitu i udobnost u vašoj kući 24 sata dnevno, 365 dana u godini. On radi bez kemijskih proizvoda i nije ga potrebno nadopunjavati.

Tehničke karakteristike

Zaštita: 25 m2 (samo unutarnjeg prostora)

Potrošnja: 0,5 W (maksimalna snaga)

Napon: 220 V

Tehnologija

ANTIMICECOCKROACHES HOME sadrži tehnološke inovacije, razvijen je i proizveden s komponentama koje su  napravljene prema vrlo strogim RADARHEALTH®-ovim propisima kako bi proizvod bio pouzdaniji i efikasniji.

INSonuerit 3.0

Naša napredna tehnologija. Bazira se na uporabi određenih ultrazvučnih frekvencija zvuka koje su određene kao rezultat istraživanja da se na prirodan i učinkovit način zaštite od miševa i žohara.

Ultrazvuk se sastoji od visokofrekventnog zvuka koji čuju miševi i žohari, ali je ljudima nečujan.

ANTIMICECOCKROACHES HOME jednosmjerno širi ultrazvučne valove poput fluorescentnog svjetla. Tvrdi predmeti (zidovi, stropovi, namještaj, staklo itd.) doprinose boljem širenju zvučnih valova jer se oni odbijaju od takvih površina, dok meki materijali (karton, zavjese, tepisi itd.) apsorbiraju zvučne valove.

Upamtite, kada pokrenete ANTIMICECOCKROACHES HOME, ultrazvučni valovi ne prodiru kroz zidove (cigla, žbuka itd.) ili drvene pregrade prostorija, staklo, stropne gipsane ploče ili druge čvrste materijale. Postavite ANTIMICECOCKROACHESHOME u prostor koji želite zaštititi i izbjegavajte ometanje protoka ultrazvučnih valova koji se emitiraju na prednjem dijelu uređaja.

Ovjerena frekvencija

ANTIMICECOCKROACHES HOME je rezultat istraživanja više od 25 godina našeg istraživačkog i razvojnog tima. Ovlašteni neovisni laboratoriji jamče efikasnost INSonuerit 3.0 tehnologije.

Baždarenje

INSonuerit 3.0 tehnologija sadrži precizne komponente kroz koje se frekvencija svakog elementa baždari i postiže visoko precizni stupanj efikasnosti.

Česta pitanja

Što je INSonuerit tehnologija i kako ANTIMICECOCKROACHES HOME radi?

INSonuerit tehnologija temelji se na ultrazvuku koji upotrebljava akustične signale frekvencije koja je viša nego što ljudi mogu čuti. ANTIMICECOCKROACHES HOME emitira te signale da bi uznemirio miševe i žohare.

Može li INSonuerit tehnologija i ANTIMICECOCKROACHES HOME utjecati na dojenčad, trudnice, djecu, odrasle ili kućne ljubimce?

Ne. Ultrazvučni valovi koji se koriste u RADARHEALTH®-ovim uređajima ne štete ljudima ni životinjama.

Čuo sam da je ultrazvuk neefikasan u zaštiti od miševa i žohara. Da li je to istina?

Morate shvatiti da je ultrazvuk termin koji se koristi za zvučno emitiranje frekvencije više od 20 kHz (granica ljudskog sluha).

Uporaba ove tehnologije utemeljena je na studijama, testiranjima i potvrdi koja svjedoči o efikasnosti te tehnologije i izabrane ultrazvučne frekvencije kao i jačine izvora emitiranja. Dakle, Naši su proizvodi testirani i certificirani u visoko cijenjenim laboratorijima i sveučilištima.

NISU SVI UREĐAJI PROTIV MIŠEVA I ŽOHARA koji emitiraju ultrazvučne valove EFIKASNI. Protiv svakog nametnika potrebno se je boriti posebnom specijaliziranom tehnologijom.

Djeluje li na sve vrste žohara?

Efikasnost uređaja testirana je i certificirana za vrstu Blatella germanica.

Djeluje li na sve vrste miševa?

Uređaja je dizajniran da bude efikasan protiv miševa.

Koji je vijek trajanja ANTIMICECOCKROACHES HOME-a?

Vijek trajanja je neograničen.

Treba li uređaj nadopunjavati?

Uređaj se ne nadopunjuje.

Gdje se treba smjestiti ANTIMICECOCKROACHES HOME?

Najbolje ga je uključiti u utičnicu koja je standardno smještena između 30 i 150 cm visine od poda. Nemojte zakloniti prednji dio ANTIMICECOCKROACHES HOME-a kroz koji se emitiraju ultrazvučni valovi.

Može li se istovremeno koristiti više od jednog ANTIMICECOCKROACHES HOME-a u istom prostoru?

Svakako. Učinak ANTIMICECOCKROACHES HOME-a bit će osnažen i postići ćete maksimalnu moguću zaštitu.

Mogu li uključiti neki drugi RADARHEALTH®-ov proizvod u istom prostoru u kući?

Da. Naši su proizvodi potpuno kompatibilni.

Zašto čujem prigušeni zvuk kada isključujem uređaj?

To je normalno i traje samo trenutak. To je pokazatelj da uređaj radi ispravno.

Koliko je vremena potrebno da bi se vidio učinak uređaja?

Obično je vrijeme reakcije 1-3 tjedna. Iako na početku ne odlaze, od tada miševi i žohari postaju ošamućeni.

Zbog čega je u kući više žohara kada sam započeo s uporabom ANTIMICECOCKROACHES HOME-a?

Ponekad žohari koji su skriveni izlaze na površinu tijekom prvih dana. To znači da napuštaju mjesto na kojem su živjeli.

Žohari ne odlaze. Zašto?

Imajte na umu da postoje različite vrste žohara. Jedni su otporniji od drugih i moglo bi im trebati više vremena da nestanu.

Mogu li također upotrebljavati i pesticide?

Istovremeno s uporabom uređaja, nebi se trebao upotrebljavati nikakav otrov. Otrovi najčešće privlače žohare, dok ih ANTIMICECOCKROACHES HOME rastjeruje.

Garancija  5 godina

Scroll to Top