Akcija!

Uređaj za tjeranje komaraca 220V R-102

15.50 

Uređaj za tjeranje komaraca je vrlo jednostavan za upotrebu. Uređaj se samo uključi u utičnicu i automatski počinje tjeranje komaraca. Firma RADARCAN je radila na razvoju jednostavnog proizvoda koji je atraktivnog izgleda, minimalistički i vrlo učinkovit. Osjećajte se zaštićeni od komaraca više  nego ikad prije. –          Štiti površinu od 25 m2

211 na zalihi

SKU: R-102 Kategorije: , ,

Opis

Uređaj za tjeranje komaraca je vrlo jednostavan za upotrebu. Uređaj se samo uključi u utičnicu i automatski počinje tjeranje komaraca.

Firma RADARCAN je radila na razvoju jednostavnog proizvoda koji je atraktivnog izgleda, minimalistički i vrlo učinkovit.

Osjećajte se zaštićeni od komaraca više nego ikad prije.

– Štiti površinu od 25 m2

– Napajanje: 220 V

– Potrošnja energije: 0,5 W

– Dimenzije: 50 x 50 x 28 mm

– Bez kemikalija

– Nema punjenja

Akcija -20% traje do prodaje zaliha.

Tehnologija

KUĆNI UREĐAJ PROTIV KOMARACA sadrži tehnološke inovacije, razvijen je i proizveden s komponentama koje su napravljene prema vrlo strogim RADARCAN®-ovim propisima kako bi proizvod bio pouzdaniji i efikasniji.

INSonuerit 1.0

Naša napredna tehnologija. Bazira se na uporabi određenih ultrazvučnih frekvencija zvuka koje su određene kao rezultat istraživanja da se na prirodan i učinkovit način zaštite od komaraca.

Ultrazvuk se sastoji od visokofrekventnog zvuka koji čuju komarci, ali je ljudima nečujan.

Ovjerena frekvencija

KUĆNI UREĐAJ PROTIV KOMARACA je rezultat istraživanja više od 25 godina našeg istraživačkog i razvojnog tima. Ovlašteni neovisni laboratoriji jamče efikasnost INSonuerit 1.0 tehnologije.

Baždarenje

INSonuerit 1.0 tehnologija sadrži precizne komponente kroz koje se frekvencija svakog elementa baždari i postiže visoko precizni stupanj efikasnosti.

Sigurnost

KUĆNI UREĐAJ PROTIV KOMARACA uključuje sustav zaštite od električnog udara i sprečava pad mreže. Zbog toga su njegove performanse konstantne a njegovo trajanje neograničeno.

SMT (Surface-Mount Technology – tehnologija montiranja komponenata izravno na štampane pločice)

Proizvodnja KUĆNOG UREĐAJA PROTIV KOMARACA sa mikroelektroničkim SMD-om (Surface-Mount Device – montaža uređaja izravno na štampanu pločicu) omogućuje mu da bude kompaktne veličine sa visokim performansama.

Česta pitanja

Što je INSonuerit tehnologija i kako KUĆNI UREĐAJ PROTIV KOMARACA?

INSonuerit tehnologija temelji se na ultrazvuku koji upotrebljava akustične signale frekvencije koja je viša nego što ljudi mogu čuti. KUĆNI UREĐAJ PROTIV KOMARACA emitira te signale da bi uznemirio komarce (pogledajte odjeljak „Tehnologija“ za detaljnije informacije).

Može li INSonuerit tehnologija i KUĆNI UREĐAJ PROTIV KOMARACA utjecati na dojenčad, trudnice, djecu, odrasle ili kućne ljubimce?

Ne. Ultrazvučni valovi koji se koriste u RADARCAN®-ovim uređajima ne štete ljudima ni životinjama.

Čuo sam da je ultrazvuk neefikasan u zaštiti od komaraca. Da li je to istina?

Morate shvatiti da je ultrazvuk termin koji se koristi za zvučno emitiranje frekvencije više od 20 kHz (granica ljudskog sluha).

Uporaba ove tehnologije utemeljena je na studijama, testiranjima i potvrdi koja svjedoči o efikasnosti te tehnologije i izabrane ultrazvučne frekvencije kao i jačine izvora emitiranja. Dakle, Naši su proizvodi testirani i certificirani u visko cijenjenim laboratorijima i sveučilištima.

NISU SVI UREĐAJI PROTIV KOMARACA koji emitiraju ultrazvučne valove EFIKASNI. Protiv svake zaraze potrebno se je boriti posebnom specijaliziranom tehnologijom.

Djeluje li na sve vrste komaraca?

Efikasnost uređaja testirana je i certificirana za običnog komarca (Culex pipiens), tigrastog komarca (Aedes albopictus), tropskog komarca (Aedes aegypti) i komarca malaričara (Anopheles gombiae).

Koji je vijek trajanja KUĆNOG UREĐAJA PROTIV KOMARACA?

Vijek trajanja je neograničen.

Treba li uređaj nadopunjavati?

Uređaj se ne nadopunjuje.

Gdje se treba smjestiti KUĆNI UREĐAJ PROTIV KOMARACA?

  • Pripazite da ne blokirate prednji dio KUĆNOG UREĐAJA PROTIV KOMARACA gdje emitira zvučne valove
  • Uključite ga u utičnicu koja je standardno smještena između 30 i 150 cm visine od poda, gdje nema prepreka ispred njega. Preporučuje se samo za unutarnje prostore.
  • Da biste zaštitili područje oko vašeg kreveta, smjestite KUĆNI UREĐAJ PROTIV KOMARACA pokraj njega na visini otprilikke25 cm od poda.

Treba li uređaj biti uključen samo noću?

Uređaj je efikasniji ako je uključen 24 sata na dan. Potrošnja električne energije je vrlo niska-samo 0,5 W maksimalno.

Može li se istovremeno koristiti više od jednog KUĆNOG UREĐAJA PROTIV KOMARACA u istom prostoru?

Svakako. Učinak KUĆNOG UREĐAJA PROTIV KOMARACA bit će osnažen i postići ćete maksimalnu moguću zaštitu.

Mogu li uključiti neki drugi RADARCAN®-ov proizvod u istom prostoru u kući?

Da. Naši su proizvodi potpuno kompatibilni.

Moram li čuti prigušeni zvuk kada uključujem ili isključujem uređaj?

To je normalno i traje samo trenutak. To je pokazatelj da uređaj radi ispravno.

 

Garancija: 5 godina

Scroll to Top