Akcija!

Uređaj protiv grinja u kući i pročišćivač zraka R-502

196.00 kn

Uređaj protiv grinja i pročišćivač zraka u kući je posebno dizajniran kako bi se poboljšala kvaliteta zraka. Uređaj djeluje na grinje tako što mijenja njihov biološki ciklus, što uzrokuje otpuštanje manje fekalnih tvari koje su glavni okidač za mnoge alergije, te tako omogućuje da uživate u boljoj kvaliteti zraka.

Nema na zalihi

SKU: R-502 Kategorija:

Opis

Opis proizvoda

Uređaj protiv grinja i pročišćivač zraka u kući je posebno dizajniran kako bi se poboljšala kvaliteta zraka.

Uređaj djeluje na grinje tako što mijenja njihov biološki ciklus, što uzrokuje otpuštanje manje fekalnih tvari koje su glavni okidač za mnoge alergije, te tako omogućuje da uživate u boljoj kvaliteti zraka. Idealno za osobe koje imaju problema sa alergijama.

Uređaj je prvenstveno namijenjeno za prostorije koje su najviše  izložene grinjama: spavaće i dnevne sobe, kupaonice, kuhinje, uredi, hoteli, restorani, itd…

ANTIMITES & PURIFIERAIR HOME ima dvojaku funkciju: borba protiv alergije na prašinu (koju uzrokuju grinje) i pročišćavanje zraka (ionizacija). Uređaj radi tiho, bez motora ili ventilatora.  On radi bez kemijskih proizvoda i nije ga potrebno nadopunjavati.

 

Akcija -30%  traje do prodaje zaliha.

 

1. Funkcija protiv grinja:

Grinje su mikroskopski paučnjaci koji su prisutni u prašini koja se nalazi u svim kućama. Njihov izmet potiče alergiju koja je još poznata i kao „alergija na kućnu prašinu“. Grinje mogu uzrokovati i astmu (upala bronhija) i alergijski rinitis (upalna nazalnog dišnog sustava).

Sustav protiv grinja koristi INSonuerit 6.0 tehnologiju, koja emitira ultrazvučne valove koji su učinkoviti protiv grinja. Uređaj sprečava zarazu koju uzrokuju grinje i poboljšava kvalitetu zraka kad god je u upotrebi.

2. Ionizirajuća funkcija:

Unutarnji prostor u našim domovima, gdje provodimo dosta vremena, napunjen je pozitivnim ionima koje donosi zrak zagađen dimom, prašinom nedostatkom ventilacije, plinovima itd. koji donose probleme kao što su napadaji astme, umor, glavobolje i stres.

ANTIMITES & PURIFIERAIR HOME sa ION.EVO1.0 tehnologijom omogućuje ujednačeno okruženje kroz proizvodnju velike količine korisnih iona koji osiguravaju zdravlje i udoban boravak u našim domovima.

Tehničke karakteristike

Zaštita: 25 m2 (samo unutarnjeg prostora)

Količina iona: 20 ∙ 106/cm3

Ozon: 0,00 ppm

Potrošnja električne energije: 2 W

Napon:  220 V

Tehnologija

ANTIMITES & PURIFIERAIR HOME sadrži tehnološke inovacije, razvijen je i proizveden s komponentama koje su  napravljene prema vrlo strogim RADARHEALTH®-ovim propisima kako bi proizvod bio pouzdaniji i efikasniji.

ION.EVO1.0

Naša napredna tehnologija koja omogućuje prirodan utjecaj na zrak, sličan načinu koji se odvija u prirodi. Taj proces omogućava veliku udobnost i zdravlje kada ste kod kuće.

Atomi su elementarne jedinice materije i sačinjava ih jezgra okružena elektronima i protonima. Zagađenje, klima uređaji i elektronički uređaji uzrokuju neuravnoteženost u okolišu, dovode do povećanja količine pozitivnih iona (kationa) koji su štetni i mogu uzrokovati astmu, depresiju, nesanicu, glavobolju, umor i/ili osjećaj nelagode.

Oni su također rasadnik infekcija prouzrokovanim patogenima i bakterijama.

ION.EVO1.0 ionizira zrak generirajući negativne ione, koji su djelotvorno vraćaju ravnotežu neophodnu za naše zdravlje, odmor i udobnost. Oni također eliminiraju neugodne mirise bez njihovog maskiranja i uklanjaju bakterije, dim, prašinu i pelud iz zraka.

Slika  3  prikazuje kako ionizator emitira ione i kako se oni šire u prostoriji da bi pročistili zrak.

INSonuerit 6.0

Naša napredna tehnologija. Bazira se na uporabi određenih ultrazvučnih frekvencija zvuka koje su određene kao rezultat istraživanja da se na prirodan i učinkovit način zaštite od grinja.

Slika 4 prikazuje tablicu frekvencija s rasponom ljudskog sluha od 20 Hz do 20 kHz uspoređena s rasponom sluha različitih životinja i insekata

Ultrazvuk se sastoji od visokofrekventnog zvuka koji čuju grinje, ali je ljudima nečujan. ANTIMITES & PURIFIERAIR HOME jednosmjerno širi ultrazvučne valove poput fluorescentnog svjetla. Tvrdi predmeti (zidovi, stropovi, namještaj, staklo itd.) doprinose boljem širenju zvučnih valova jer se oni odbijaju od takvih površina, dok meki materijali (karton, zavjese, tepisi itd.) apsorbiraju zvučne valove.

Kada pokrenete ANTIMITES & PURIFIERAIR HOME, uzmite u obzir da ultrazvučni valovi ne prodiru kroz zidove (cigla, žbuka itd.) ili drvene pregrade prostorija, staklo, stropne gipsane ploče ili druge čvrste materijale. Postavite ANTIMITES & PURIFIERAIR HOME u prostor koji želite zaštititi i izbjegavajte ometanje protoka ultrazvučnih valova koji se emitiraju na prednjem dijelu uređaja.

Slika 5 prikazuje grafikon prikazuje način odbijanja ultrazvučnih valova i njihovo širenje koji tako stvaraju zaštitu.

Sigurnost

ANTIMITES & PURIFIERAIR HOME uključuje sustav zaštite od električnog udara i sprečava pad mreže. Zbog toga su njegove performanse konstantne a njegovo trajanje neograničeno.

Proizvodnja ANTIMITES & PURIFIERAIR HOME sa mikroelektroničkim SMD-om (Surface-Mount Device – montaža uređaja izravno na štampanu pločicu) omogućuje mu da bude kompaktne veličine sa visokim performansama.

Česta pitanja

Što je ION.EVO1.0 tehnologija i kako ANTIMITES & PURIFIERAIR HOME radi?

Ionizirajući efekt   se događa u prirodi. Munje ioniziraju okoliš. Nakon oluje naše se zdravlje poboljšava i osjećamo svježinu čistog zraka koji je ugodniji za disanje. ANTIMITES & PURIFIERAIR HOME upotrebljavajući ION.EVO1.0 tehnologiju postiže isti rezultat koji omogućuje priroda.

Može li ION.EVO1.0 tehnologija u ANTIMITES & PURIFIERAIR HOME-u utjecati na dojenčad, trudnice, djecu, odrasle ili kućne ljubimce?

Ne. Njihov je utjecaj pozitivan za sve.

Može li INSonuerit tehnologija i ANTIMITES & PURIFIERAIR HOME-u utjecati na dojenčad, trudnice, djecu, odrasle ili kućne ljubimce?

Ne. Ultrazvučni valovi koji se koriste u RADARHEALTH®-ovim uređajima ne štete ljudima ni životinjama.

Čuo sam da je ultrazvuk neefikasan u zaštiti od grinja. Da li je to istina?

Morate shvatiti da je ultrazvuk termin koji se koristi za zvučno emitiranje frekvencije više od 20 kHz (granica ljudskog sluha).

Uporaba ove tehnologije utemeljena je na studijama, testiranjima i potvrdi koja svjedoči o efikasnosti te tehnologije i izabrane ultrazvučne frekvencije kao i jačine izvora emitiranja. Dakle, Naši su proizvodi testirani i certificirani u visoko cijenjenim laboratorijima i sveučilištima.

NISU SVI UREĐAJI PROTIV GRINJA koji emitiraju ultrazvučne valove EFIKASNI. Protiv svakog nametnika potrebno se je boriti posebnom specijaliziranom tehnologijom.

Zahtjeva li ANTIMITES & PURIFIERAIR HOME redovito održavanje?

Ne. Potrebno je samo očistiti uređaj zbog eventualnog nakupljanja čestica koje prianjaju na njega što je uzrok  ION.EVO1.0tehnologije.

Koji je vijek trajanja ANTIMITES & PURIFIERAIR HOME-a?

Vijek trajanja je neograničen.

Treba li uređaj nadopunjavati?

Uređaj se ne nadopunjuje.

Gdje se treba smjestiti ANTIMITES & PURIFIERAIR HOME?

Najbolje ga je uključiti u području gdje želite poboljšati kvalitetu zraka i smanjiti alergijski utjecaj prašine.

Može li se istovremeno koristiti više od jednog ANTIMITES & PURIFIERAIR HOME-a u istom prostoru?

Svakako. Učinak ANTIMITES & PURIFIERAIR HOME-a bit će osnažen i imat će utjecaj na šire područje.

Što ako indikacijska žaruljica ne radi.

Provjerite događa vam li se isto ako uključite ANTIMITES & PURIFIERAIR HOME u neku drugu utičnicu. Ako je problem i dalje prisutan, kontaktirajte RADARHEALTH®-ov tehnički odjel.

Drugi RADARHEALTH®-ovi proizvodi

RADARHEALTH® također nudi druga rješenja za:

  • komarce
  • muhe
  • miševe
  • žohare
  • mrave
  • grinje
  • pročišćavanje zraka

Bez punjenja

ANTIMITES & PURIFIERAIR HOME radi bez dijelova koji se mijenjaju i to ga čini ekonomičnijim za uporabu.

Garancija  5  godina

Scroll to Top