Akcija!

Pročišćivač zraka za auto R-501

120.00 kn 84.00 kn

Zrak u našim automobilima u kojima provodimo mnogo vremena je pun pozitivnih iona koji nastaju zagađenjem zraka od dima, duhanskog dima, prašine iz krzna kućnih ljubimaca, ispušnih  plinova, istrošenih plastičnih materijala u automobilu, vanjskih utjecaja itd. To sve može dovesti do problema kao što su astma, umor, glavobolje i  tjeskoba.

1 na zalihi

SKU: R-501 Kategorija:

Opis

Opis proizvoda

Zrak u našim automobilima u kojima provodimo mnogo vremena je pun pozitivnih iona koji nastaju zagađenjem zraka od dima, duhanskog dima, prašine iz krzna kućnih ljubimaca, ispušnih  plinova, istrošenih plastičnih materijala u automobilu, vanjskih utjecaja itd. To sve može dovesti do problema kao što su astma, umor, glavobolje i  tjeskoba.  AIRPURIFIER CAR omogućuje ujednačeno okruženje kroz proizvodnju velike količine korisnih iona koji osiguravaju zdravlje i udoban boravak u našim  automobilima.

 

Akcija -30%  traje do prodaje zaliha.

 

 

AIRPURIFIER CAR će eliminirati neugodne mirise (bez da ih prikriva). To sve čini bez kemijskih proizvoda i bez potrebe za bilo kakvim nadopunjavanjem.

Zahvaljujući svojoj tehnologiji, AIRPURIFIER CAR je najcjelovitiji pročišćivač zraka.

Tehničke karakteristike

Zaštita: cijeli unutarnji prostor automobila

Količina iona: 2 ∙ 106/cm3

Ozon: ‹0,05 ppm

Potrošnja električne energije: 0,5 W

Napon: 12 V

Vijek trajanja: 1.500 sati (2 godine, prosječnog rada 2 sata dnevno)

Tehnologija

AIRPURIFIER CAR sadrži tehnološke inovacije, razvijen je i proizveden s komponentama koje su  napravljene prema vrlo strogim RADARHEALTH®-ovim propisima kako bi proizvod bio pouzdaniji i efikasniji.

ION.EVO 2.0

Naša napredna tehnologija koja omogućuje prirodan utjecaj na zrak, sličan načinu koji se odvija u prirodi. Taj proces omogućava veliku udobnost i zdravlje kada ste u automobilu.

Atomi su elementarne jedinice materije i sačinjava ih jezgra okružena elektronima i protonima. Zagađenje,  duhanski dim, dlaka kućnih ljubimaca, ispušni  plinovi, istrošeni plastičnih materijali, materijali neugodnog mirisa i elektronički uređaji u automobilu, uzrokuju neuravnoteženost u zraku unutar automobila i  dovode do povećanja količine pozitivnih iona (kationa) koji su štetni i mogu uzrokovati astmu, depresiju, nesanicu, glavobolju, umor i/ili osjećaj nelagode. Oni su također rasadnik infekcija prouzrokovanim patogenima i bakterijama.

ION.EVO 2.0 ionizira zrak generirajući negativne ione, koji su djelotvorno vraćaju ravnotežu neophodnu za naše zdravlje, odmor i udobnost. Oni također eliminiraju neugodne mirise bez njihovog maskiranja i uklanjaju bakterije, dim, prašinu i pelud iz zraka.

Proizvodnja AIRPURIFIER CAR sa mikroelektroničkim SMD-om (Surface-Mount Device – montaža uređaja izravno na štampanu pločicu) omogućuje mu da bude kompaktne veličine sa najboljim performansama na svijetu.

Česta pitanja

Što je ION.EVO 2.0 tehnologija i kako ANTIMITES & PURIFIERAIR HOME radi?

Ionizirajući efekt   se događa u prirodi za vrijeme oluja i u blizini vodopada. Oni stvaraju osjećaj olakšanja i osjećaj svježeg, čistog zraka, poboljšavajući kvalitetu zraka i našeg zdravlja.

AIRPURIFIER CAR upotrebljavajući ION.EVO 2.0 tehnologiju postiže isti rezultat koji omogućuje priroda.

Može li ION.EVO 2.0 tehnologija u AIRPURIFIER CAR-u utjecati na dojenčad, trudnice, djecu, odrasle ili kućne ljubimce?

Ne. ION.EVO 2.0 tehnologija koja se koristi u RADARHEALTH®-ovim uređajima ne šteti ljudima ni životinjama.

Ispušta li AIRPURIFIER CAR bilo kakav miris?

Zbog ispuštanja male količine ozona., može se osjetiti blagi miris.

Zahtjeva li AIRPURIFIER CAR redovito održavanje?

Ne. Potrebno je samo očistiti uređaj zbog eventualnog nakupljanja čestica koje prianjaju na njega što je uzrok  ION.EVO 2.0tehnologije.

Koji je vijek trajanja AIRPURIFIER CAR-a?

Prosječan vijek trajanja je 1.500 sati, što je jednako dvogodišnjem radu u prosjeku 2 sata dnevno..

Treba li uređaj nadopunjavati?

Uređaj se ne nadopunjuje.

Gdje se treba smjestiti AIRPURIFIER CAR?

Uključite ga u 12 V utičnicu u vašem automobilu.

Može li se istovremeno koristiti više od jednog AIRPURIFIER CAR-a u istom prostoru?

Neki automobili su opremljeni s dvije 12 V utičnice za stražnja sjedala ili prtljažnik. Upotrebom više od jednog AIRPURIFIER CAR-a, npr. u prtljažniku ako tamo prevozite kućne ljubimce, imat će snažniji efekt.

Što ako indikacijska žaruljica ne radi.

Provjerite događa vam li se isto ako uključite AIRPURIFIER CAR u neku drugu 12 V utičnicu. Ako je problem i dalje prisutan, kontaktirajte RADARHEALTH®-ov tehnički odjel.

Bez punjenja

AIRPURIFIER CAR radi bez dijelova koji se mijenjaju i to ga čini ekonomičnijim za uporabu.

Scroll to Top