%30
R-303 (2)
R-303R-303 (2)

Utišivač psečeg laveža pro (Stop lajanju) R-303

Tehničke karakteristike Zaštita: 30 m2  Potrošnja: 6 W Napon: 100 – 240 V   Akcija -30%  traje do prodaje zaliha.   │Tehnologija UTIŠIVAČ  PSEČEG LAVEŽA PRO sadrži tehnološke inovacije, razvijen je i proizveden s komponentama koje su  napravljene prema vrlo strogim RADARCAN®-ovim propisima kako bi proizvod bio pouzdaniji i efikasniji.

590.00Kn 413.00Kn

1 na zalihi

SKU: R-303 Kategorije: , ,

Opis proizvoda

Tehničke karakteristike

Zaštita: 30 m

Potrošnja: 6 W

Napon: 100 – 240 V

 

Akcija -30%  traje do prodaje zaliha.

 

│Tehnologija

UTIŠIVAČ  PSEČEG LAVEŽA PRO sadrži tehnološke inovacije, razvijen je i proizveden s komponentama koje su  napravljene prema vrlo strogim RADARCAN®-ovim propisima kako bi proizvod bio pouzdaniji i efikasniji.

UTIŠIVAČ  PSEČEG LAVEŽA PRO je opremljen s unutarnjim zvučnim prijamnikom koji registrira lavež pasa i aktivira INSonuerit 4.0 tehnologiju.

INSonuerit 4.0

Naša napredna tehnologija. Bazira se na uporabi određenih ultrazvučnih frekvencija zvuka koje su omogućile pronalazak prirodne metode obuke pasa.

Ultrazvuk se sastoji od visokofrekventnog zvuka koji čuju psi, ali je ljudima nečujan. Ultrazvučni se valovi šire od UTIŠIVAČA  PSEČEG LAVEŽA PRO kao fluorescentno svjetlo. Čvrsti predmeti (zidovi, stropovi, namještaj, staklo itd.) doprinose boljem širenju ultrazvučnih valova jer se oni od njih odbijaju, za razliku od mekih predmeta i materijala (karton, zavjese, tepisi) koji te valove apsorbiraju.

Upamtite, kada pokrenete UTIŠIVAČ  PSEČEG LAVEŽA PRO, ultrazvučni valovi ne prodiru kroz zidove (cigla, žbuka itd.) ili drvene pregrade prostorija, staklo, stropne gipsane ploče ili druge čvrste materijale. Postavite UTIŠIVAČ  PSEČEG LAVEŽAPRO u prostor koji želite zaštititi i izbjegavajte ometanje protoka ultrazvučnih valova koji se emitiraju na prednjem dijelu uređaja.

Česta pitanja

Što je INSonuerit tehnologija i kako UTIŠIVAČ  PSEČEG LAVEŽA PRO radi?

INSonuerit tehnologija temelji se na ultrazvuku koji upotrebljava akustične signale frekvencije koja je viša nego što ljudi mogu čuti.

UTIŠIVAČ  PSEČEG LAVEŽA PRO je dizajniran da spriječi pseći lavež kada je pas sam. Uključuje se automatski kada registrira peći lavež i odašilje ultrazvučne valove koji ne štete psu. Na taj se način pas uči da prestane lajati.

Može li INSonuerit tehnologija u UTIŠIVAČU  PSEČEG LAVEŽA PRO utjecati na dojenčad, trudnice, djecu, odrasle ili kućne ljubimce?

Ne. Ultrazvučni valovi koji se proizvode INSonuerit tehnologijom u RADARHECAN®-ovim uređajima ne štete ljudima ni životinjama.

Djeluje li na sve vrste pasa?

Da, posebno na mlade pse.

Koji je vijek trajanja UTIŠIVAČA  PSEČEG LAVEŽA PRO?

Vijek trajanja je neograničen.

Treba li uređaj nadopunjavati?

Uređaj se ne nadopunjuje.

Gdje se treba uključiti UTIŠIVAČ  PSEČEG LAVEŽA PRO?

Objesite ga ili postavite tako da je prednji dio (gdje je LED svjetlosni indikator) okrenut prema području na kojem je pas te da je što bliže tom području (pogledajte sliku 2 u Naputku za uporabu). Vodite računa da pas ne može dohvatiti uređaj.

Može li se istovremeno koristiti više od jednog UTIŠIVAČA  PSEČEG LAVEŽA PRO u istom prostoru?

Svakako. Učinak UTIŠIVAČA  PSEČEG LAVEŽA PRO bit će osnažen i zaštitit će maksimalnu moguću površinu tog prostora.

Što mi je činiti ako imam više od jednog psa koji laje?

Koristite UTIŠIVAČ  PSEČEG LAVEŽA PRO za svakog psa. Ako je više pasa, za svakoga se treba koristiti poseban uređaj, ali uvijek u odvojenom prostoru.

Mogu li uključiti neki drugi RADARHECAN®-ov proizvod u istom prostoru u kući?

Da. Naši su proizvodi potpuno kompatibilni.

Zašto se UTIŠIVAČ  PSEČEG LAVEŽA PRO ne uključuje iako pas laje?

Provjerite još jednom jeste li se pridržavali svih uputstava.

Zašto pseće lajanje ne prestaje iako koristim UTIŠIVAČ  PSEČEG LAVEŽA PRO?

Imajte na umu da psi postepeno gube sluh s godinama, ili pas može imati zdravstvenih poteškoća sa sluhom kao što je, npr. upala uha.

Zašto se UTIŠIVAČ  PSEČEG LAVEŽA PRO uključuje iako pas ne laje?

Uređaji koji proizvode zvuk, kao što su TV ili radio mogu pokrenuti UTIŠIVAČ  PSEČEG LAVEŽA PRO, naročito ako je zvuk na tim uređajima podešen vrlo glasno. Ukoliko se to učestalo ponavlja, stišajte svoje TV i/ili radio prijamnike.

Što ako indikacijska žaruljica ne radi.

Provjerite događa vam li se isto ako UTIŠIVAČ  PSEČEG LAVEŽA PRO uključite u neku drugu utičnicu. Ako je problem i dalje prisutan, kontaktirajte RADARCAN®-ov tehnički odjel.

Kako mogu deaktivirati uređaj u neko određeno vrijeme (na primjer kada sam s psom)?

Isključite UTIŠIVAČ  PSEČEG LAVEŽA PRO u tom vremenskom periodu ili ga uključite u vremenski programiranu utičnicu koju možete pronaći u trgovinama na tržištu.

garancija: 5 godina

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Utišivač psečeg laveža pro (Stop lajanju) R-303”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *